Steder

Landsdeler:

  • Ibanthion – Ibanthion er den regionen menneskene har slått seg til ro i. Det er også her menneskenes leder holder til, naturligvis. Regionen er for det meste menneskestyrt, men også full av mangfold. Dverger, gnomer, alver og diverse halv-mennesker er et vanlig syn nærmest uansett hvor man befinner seg, bortsett fra i små landsbyer som Rural, der det for det meste er homogen befolkning. Sjeldnere er dragefolket (som også er en form for halvmennesker) og Eladrin (som er en form for alver).

Landsbyer:

  • Rural – En liten dalbygd, isolert fra omverden med få innbyggere. Opplever svært sjelden at det kommer folk utenfra, men det skjer (om ikke en gang hvert år, så hvert 2. år). Våren kom sent i år, avlingene er ikke blitt satt og det er generelt mye som skulle ha vært gjort, helst allerede i forrige uke. Vinteren har etterlatt sine spor på landsbyen, og både taktekkere og gårdsbrukere har hendene fulle av arbeid. På grunn av den lange vinteren, måtte matlagerene vare lenger enn de har måttet tidligere år, hvilket ser ut til å ha påvirket folk, men kanskje enda mer husdyrene. Det er få hester og kyr igjen, men saubestanden har overlevd for det meste, de som ikke er blitt tatt av ulvene ihvertfall.
    Innbyggertallet i Rural er 41 personer, av varierende alder.
  • Arin -
  • Phikora -

Byer:

  • Sarthel — Den Hvite By -

Steder av interesse:

  • Falkeklippen – Et gammelt fort fra fordums tid. For lenge siden sier historiene at det skal ha vært tilholdsstedet tilbden sterkeste magiker som har levd, Meral. Ingen har vært i nærheten av det urgamle fortet på mange århundrer, så hva som befinner seg der, eller om det i det hele tatt er der, er det ingen som vet.
  • Gamleskogen -

Steder

Magiens Tilbakekomst Thrive